Så er kampagnejakken blevet vasket og klar til at blive hængt i skabet til næste gang der er valgkamp.
Nu er ventetiden ovre og jeg har fået vished om at jeg er blevet valgt igen – tak til alle dem, der stemte på mig. 459 personlige stemmer – det er helt vildt. Jeg vil gøre alt for at leve op til jeres tillid.

Som parti fik vi også et rigtig godt valg. Det Konservative Folkeparti fik 3 mandater valgt ind i det nye byråd – en fremgang på 2 i forhold til valget i 2017. Tak til alle dem som stemte konservativt i hele Billund Kommune!

Nu skal vi i arbejdstøjet og have gjort noget godt bedre! Derfor har vi valgt at gå med i konstitueringen og pege på Stephanie Storbank som ny borgmester. Vi har sammen med Venstre og Socialdemokraterne sat nogle pejlemærker for de næste 4 år for Billund Kommune.

Vi mener vi som en del af konstitueringen kommer med i maskinrummet, når politikken og retningen skal sættes for vores kommune, i stedet for at stå udenfor og råbe ind.

Vi lovede vores vælgere ved dette valg, at vi ville søge indflydelse, og samtidig skulle vi have en borgerlig borgmester. Det har vi opnået ved denne aftale!

Vi glæder os til at arbejde for at gøre Billund Kommune til HELE familiens rigtige valg gennem HELE livet.

PS: Til Regionrådsvalget fik jeg 576 stemmer – tak for hver og en af dem også. Det rakte desværre ikke til en plads i Regionen, men vi fik valgt 3 mandater ind, og dem vil jeg bruge til at tale Billund Kommunes sag i Regionsrådet!

Med venlig hilsen
Allan Munk Nielsen
Byrådsmedlem, Billund Kommune
Det Konservative Folkeparti