Til marts løber Skandinaviens største byggemesse af stablen, hvor dørproducenten SWEDOOR er nomineret til Byggeriets Energipris for energivenligt tilvalg til hoveddøre.

Energibesparelser er i høj kurs hos danskerne ifølge en ny undersøgelse foretaget af dørproducenten SWEDOOR med fokus på danskernes købsvaner i forhold til hoveddøre. Her svarer 48 procent af de respondenter, som overvejer at skifte hoveddøren inden for fem år, at dørens energieffektivitet er af afgørende betydning.

Energieffektivitet er også et af fokusområderne på BYGGERI’20, der løber af stablen for 19. gang den 10.-13. marts i Fredericia. Her er SWEDOOR nomineret til Byggeriets Energipris for ECO, som er et energivenligt tilvalg til hoveddøre. ECO er baseret på miljøvenlige og genanvendelige egenskaber og lever op til kravene til lavenergihuse med ekstra høj isolering.

- Det er en stor anerkendelse at blive nomineret til en så velanset og vigtig pris. Særligt inden for de senere år har vi oplevet en stigende interesse for miljøvenlige løsninger, og det er en udvikling, vi forventer, der vil fortsætte fremadrettet, lyder det fra Peter Sejling, der er salgs- og marketingdirektør for SWEDOOR i Nordeuropa.

Læs mere i Lyngposten i næste uge.