Så er endnu en Jydefest veloverstået! Igen en god en af slagsen. Jeg har tidligere i denne klumme skrevet om de frivillige bag Jydefesten, men jeg bliver simpelthen stolt og glad over det arbejde hele byen ligger i disse dage i Kristi himmelfarts-ferien. Det viser et stort sammenhold, at det kan lade sig gøre år efter år.
Det var en Jydefest, som vi kender den. Startende med Sdr. Omme Løbet – et rigtig godt og velarrangeret løb, arrangeret af Sdr. Omme IF Atletik & Motion. I år med rekord stor deltagelse. Onsdag aften med Dr. Diesel i Jydeteltet – så er vi ligesom i gang. Torsdag med Jydemarch, optog gennem byen og Tørfisk-koncert i telt om eftermiddagen. I år med regn det meste af torsdagen, men det stopper ikke de glade jyder – der blev festet igennem.
Fredag og lørdag var der marked på Sig Engen med musik og underholdning. Vejret artede sig nogenlunde, og der blev hygget og snakket, mens man nød en enkelt øl eller 2.
I år var der dog et nyt tiltag, da Jydekomiteen havde forsøgt at opgradere lørdagsaften festen. Festen var igen flyttet ind i hallen, og Stig og Vennerne var bestilt til at spille. Jeg deltog desværre ikke selv, men efter hvad jeg har hørt var der pænt med deltagere, og dansegulvet var fyldt op, da Stig med venner gik på scenen og spillede alle de gamle Bamses Venner hits. Jeg håber dette kan blive den nye måde at fejre lørdag aften i Jydefesten.
Som nævnt ovenfor bliver jeg glad og stolt over at vi kan afholde en sådan byfest i Sdr. Omme. Tak til Jydekomiteen for det store stykke arbejde de ligger i, at arrangere festen for os andre. Og tak til alle hjælperne fra Borger & Erhverv, Sdr. Omme IF og andre foreninger, som har stillet med hjælpere til festen. Og tak til hele byen for at bakke op om Jydefesten.
Jeg håber I er klar til næste år igen!

Jeg stemmer på Katri!
Og så skal vi jo til valg igen onsdag d. 5. juni. Så derfor en opfordring om at huske at stemme. Og gør gerne som mig – jeg stemmer på Katri Søgaard fra Det Konservative Folkeparti. Katri er en dygtig pige med ben i næsen. Hun er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet som sådan i mange år. Siden 2013 har hun drevet selvstændig Bedemandsforretning. Det betyder at hun har praktisk erfaring fra en lang erhvervskarriere, og kender vores sundhedsvæsen inde fra. Hende kan vi godt være bekendt at sende til Christiansborg.
Så stem på Katri.

Med venlig hilsen
Allan Munk Nielsen,
Sdr. Omme
Byrådsmedlem
Billund Kommune
Det Konservative Folkeparti