Handelsbanken i Sdr. Omme flytter til Nørregade 8, i Grindsted. De nye lokaler ligger centralt i forhold til Handelsbankens kunder og har gode faciliteter.

Den 1. september siger Handelsbanken farvel til Hovedgaden i Sdr. Omme og goddag til Nørregade 8 i Grindsted.
- Det er selvfølgelig med vemod, at vi forlader Sdr. Omme. Vi har rødder i byen mange, mange år tilbage. På den anden side har behovene ændret sig. I Grindsted får vi nye lokaler, hvor nem adgang, kundefaciliteter og sikkerhed er i højsædet. Samtidig kommer vi samlet set til at ligge mere centralt i forhold til kunderne, som bor meget spredt i Billund kommune, fortæller filialdirektør Lars Balle Olsen.
Kundernes bank
Selv om filialen med sine 187 kvadratmeter har en relativ beskeden størrelse, er det en af Nordens største banker, der flytter ind på Nørregade. På trods af størrelse og finansiel styrke er det ifølge Lars Balle Olsen en bank med stor lokal beslutningskraft:
- Vi er en meget decentral virksomhed, hvor kunderne taler direkte med dem, som træffer beslutningerne. Det skaber grundlaget for personlig service og skræddersyede løsninger frem for standardiserede løsninger og call centre.
Handelsbanken har Danmarks mest tilfredse bankkunder ifølge den seneste undersøgelse fra analyseorganisationen EPSI Danmark.
En god overgang
- Det er en rigtig god nyhed for mange af vores kunder, at vi flytter. Vi er samtidig meget opmærksomme på, at for vores kunder i Sdr. Omme området vil der være længere til banken. For at lette overgangen for kunderne i Sdr. Omme området tilbyder vi, at lokalerne på Hovedgaden 17 i en længere overgangsperiode også kan fungere som mødested for aftalte møder mellem kunder og rådgivere. Desuden kan vores kunder altid aftale møder i tidsrummet 8-18, som både kan foregå privat eller i kundens virksomhed, siger Lars Balle.
Adressen er det eneste, vi ændrer
- Handelsbanken vil forsat have en kassefunktion, og flytningen medfører heller ingen ændringer i forhold til vilkår eller serviceniveau. Vi vil også fremover tage udgangspunkt i den enkelte kunde og sammensætte løsninger, der passer til den enkelte, hvad enten det er en privatkunde eller en erhvervskunde, siger Lars Balle, som glæder sig til at byde kunderne velkomne på Nørregade 8, fra den 2. september.
For yderligere information kontakt filialdirektør Lars Balle Olsen på tlf. 4456 5517 – 2616 6449.