Rikke, lille Martha og Lene Clausen i den nyindrettede butik.

Af Carl Otto Daniel -
En stor drøm blev til virkelighed, da Rikke Clausen og hendes kone Lene i lørdags slog dørene op til deres nye gårdbutik ”Vapsi”, som ligger få hundrede meter fra Stakroge. En butik, hvor hele familien er involveret og bidrager på hver deres måde, både hunde, baby og teenagere.
Vapsi er en hyggelig lille butik fyldt med lækre ting til hunde. Derudover er der foder af højeste kvalitet. Det er bestemt ikke som at komme i en helt almindelig dyrehandel, da det her er tydeligt at kvalitet er vigtigere end kvantitet. Det første, der fanger blikket når man træder ind af døren, er de mange glaskrukker med naturlige hundesnacks som husstandens hunde tydeligvis har fået smag for.

Der er altid kaffe på kanden og ønsket er, at det skal være en god oplevelse at komme i butikken hvor der er tid til en snak. ”Vi vil gerne råde og vejlede så godt vi kan, både i forhold til valg af seler og legetøj, men især også i forhold til foder.” udtaler Rikke Clausen og siger endvidere: ”Især foderet er blevet undersøgt grundigt. Lige præcis her ville vi ikke gå på kompromis! Der findes rigtig mange producenter af hundefoder, men ingen af dem lever op til vores krav hvad kvalitet og dyrevelfærd angår.” Parret vil kun sælge foder med et højt indhold af frisk kød og uden unødige fyldstoffer og tilsætningsstoffer. Derudover har det vist sig at være utrolig svært at finde et produkt hvor producenten kunne garantere, at der ikke var brugt hverken turbokylling eller opdrættet fisk. Derfor faldt valget på det canadiske brand hvor standarten for dyrevelfærd er markant bedre end i EU.
Udover gårdbutikken, er der planer om på sigt at tilbyde hundetræning, hvalpesocialisering og andre arrangementer såsom fælles gåture og foredrag med fokus på familiehunden.