Sidste år fik bestyrelsen i Naturrum Sdr. Omme en af priserne.

Kender du nogen inden for kultur- og fritidslivet i Billund Kommune, som fortjener at blive hædret? Så er det om at komme til tasterne. Frem til søndag den 9. februar kan du nemlig indstille kandidater til Billund Kommunes årlige Sports- og Kulturgalla.

Den røde løber bliver rullet ud onsdag den 1. april fra kl. 17.30 i Magion, hvor Sports- og Kulturgalla 2019 afvikles. De mange deltagere og deres ledsagere kan se frem til et storslået awardshow med taler, videoklip og festlige indslag fra lokale aktører.

Et hav af priser til både idrætten og kulturen

I år vil der være mulighed for at indstille kandidater til hædring indenfor hele kultur- og fritidsområdet. Nogle priser er gengangere fra sidste år, mens andre er helt nye. De seks priser, udover Æresprisen, ærer tilsammen både præstationer indenfor det sportslige felt og på kulturområdet.

Det var en fantastisk oplevelse sidste år. Et flot show med LEGOLAND Billund Garden, som jo er en del af et kulturliv i topklasse, med free-style fodbold og ikke mindst med deltagelse af godt 460 idræts- og kulturfolk i alle aldre og fra hele kommunen. Det er en af årets bedste dage at kunne være med til at hædre alle de imponerende præstationer, der er fra yngste gymnastikhold til vores verdenskendte golfspillere, siger Borgmester Ib Kristensen.

Igen i 2020 vil der være hædersbevisninger til både unge under 18 og de udøvere over 18, der har opnået ekstraordinære toppræstationer ved DIF-godkendte mesterskaber eller tilsvarende, eller som fortjener en hædersbevisning for sin præstation inden for kulturområdet eller fritidslivet.
Læs mer ei Lyngposten i næste uge!