Foran det nye SOICbyggeri blev gaven i mandags overrakt af f. v. Iver Egsgaard fra SPAR5, Hanne Øhlenschlæger Schøtt fra Den Jyske Sparekasse (med en pose penge), halinspektør Henrik Knudsen og Jens Peter Madsen fra Dr. Diesel.

Der bliver stadig talt om Dr. Diesels jubilæumsfest, som den 29. september blev afholdt i Sdr. Omme Idrætscenter.
Dieseldrengenes initiativ om en lokal fest i anledning af deres 15 års jubilæum, giver stadig genlyd i Sdr. Omme og sikkert også ud over bygrænsen!
- Det er helt naturligt for os at give noget tilbage til Sdr. Omme, det er jo her vi er startet, udtalte de fire medlemmer i Dr. Diesel, ved et tidligere interview.
Og det har de formået, i samarbejde med to andre lokale bands - kvartetten SPAR5 og duoen Bech & Møller.
Overskud
Den Jyske Sparekasse i Sdr. Omme har støttet det gode initiativ, ikke alene med arbejdskraften i baren til selve festen, men også i form af et klækkeligt tilskud på 10.000 kroner, som i mandags blev overrakt af filialchef Hanne Øhlenschlæger Schøtt, til halinspektør Henrik Knudsen.
De tre lokale bands som spillede gratis til fordel for SOIC, sørgede for med deres populære musik, at tiltrække så stort et publikum, at arrangementet efter en fintælling gav 60.000 kroner til byggeriet.
- En gave på 70.000 kroner, det er jo fantastisk flot og oveni hatten var det en kanon fest, udtaler en glad Henrik Knudsen. Byggeriet skrider frem efter planen, så allerede nu er rejsegildet sat til torsdag den 25. oktober kl. 15.00 (se annonce her i avisen i næste uge).