Revyholdet er klar til revy nr. 40 i Filskov.

Årets Viaduktfest og dermed også Viaduktrevyen har i år 40 års jubilæum. Igennem alle årene har såvel unge og uprøvede talenter som gamle og garvede aktører stået på scenen i en skøn blanding– de første 25 år på scenen i Sognegården, derefter i Viadukthallen.
Hovedformålet med revyen har altid været at more folk med en helt særlig Filskovsk humor opbygget gennem årene, hvor lokale tekstforfattere og revyholdet i skøn blanding har leveret teksterne. Intet emne har været for lille og intet emne for stort til at kunne give anledning til et nummer i revyen. Når folk sommetider spørger, hvor revyholdet får ideerne fra ja, så må vi igen og igen svare, at det er de hændelser – og sommetider dumheder – som folk selv laver i løbet af året, som mestendels giver indholdet i numrene – måske sommetider med lidt digtet til, vor at fremme forståelsen.
Igennem årene har mere end 50 forskellige lokale amatørskuespillere stået på scenen. Derudover har utallige lokale musikere samt teknikere, suffløser og regissører også bidraget til, at revyen har kunnet begejstre publikum år efter år.
Også i år rører revyen ved lokale emner, når den løber af stablen torsdag og lørdag i Viaduktfesten. Der bliver rørt ved emner som frivillighed, en lokal racerkørers succes, topmaver på damernes håndboldhold i 3. division, videoovervågning i byen, samt de nye 4-kløverstier. Dertil kommer god musik og sang og mon så ikke også guirlandekåringen hos Min Købmand fortjener et nummer.
Revyholdet håber at rigtig mange, ligesom de foregående år, vil finde vej til de 2 forestillinger, så alle kan blive opdateret på, hvad der i virkeligheden er foregået i Filskov det sidste års tid.

På gensyn
Revyholdet.