Karl Povlsen i Knaplund destilleris showroom. Udover Honning whiskey’en der blev kåret til den allerbedste i sin kategori, så blev destilleriet præmieret med sølv for sin Atlantic Aged Bourbon 50%, Bronze for sin Portfinished Whiskey 50% samt Bronze for sin Aronia gin.

Knaplunds Honey Whiskey er netop blevet kåret som den bedste ”International Flavoured whiskey” til ADI’s Judging of Craft Spirits 2020.

Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen fra Knaplund Destilleri i Vestjylland skulle lige nu være i USA til medaljeoverrækkelse – men er i stedet hjemme på destilleriet. Medaljeoverrækkelsen og kåringen som skulle være holdt i New Orleans, USA er udskudt – og i stedet er nyheden overbragt elektronisk og medaljerne fremsendt. Parret bag destilleriet er ovenud stolte selvom de må undvære festen i USA. Coronaepidemien har sat en stopper for selve overrækkelsen – og parrets hverdag på Knaplund destilleri er noget anderledes end normalt. Vi har ingen gæster, men vi knokler på. Vi har produceret alkohol til håndspritsproducenter, som leverer til sundhedssektoren, fortæller Karl Povlsen, ejer og destiller. Så det destilleriet kunne have lavet til over 100.000 flasker gin er nu i stedet blevet til håndsprit.