Det gode vejr ser ud til at fortsætte og Sdr. Omme I.F. Atletik og Motion melder, som ny arrangør af Sdr. Omme Løbet, alt klar til et hyggeligt aftenløb onsdag 8. maj som indledning på Jydefesten.

Løbet er åbent for alle, uanset ambitionsniveau, og det endnu ikke for sent at udfordre naboer, kolleger, familie og venner på enten 5 eller 10 km. Forhåndstilmelding er muligt frem til og med søndag 5. maj via løbets hjemmeside, hvor du samtidigt sparer eftertilmeldingsgebyret.

Der vil være lodtrækningspræmier blandt alle forhåndstilmeldte deltagere samt præmier til de individuelle aldersklassevindere på begge distancer.

Sdr. Omme Løbet i nye rammer

Den Jyske Sparekasse er ny hovedsponsor for løbet, der i år får start og mål midt på Stadion Allé. Denne lukkes nemlig for gennemgående trafik, så der skabes en festlig ramme, hvor man hygger sig både før, under og ikke mindst efter løbet, med ”After Run” og live-musik i festteltet.

Sdr. Omme Idrætscenter bliver det praktiske omdrejningspunkt, med mulighed for omklædning og bad, og hvor deltagerne kan afhente deres startnumre og løbechip samt foretage eventuel eftertilmelding både tirsdag 7. maj og på selve løbsdagen fra kl. 17.