Onsdag formiddag fik en 29-årig kvinde på Stakrogevej vest for Blåhøj uanmeldt besøg af to kvinder, der udgav sig for at være fra Dyrenes Beskyttelse. Kvinderne påstod, at de var kommet for at tilse nogle hunde, der skulle befinde sig i et bur, men selvom den 29-årige kvinde har to hunde, er der ingen af dem, der er i bur eller lider overlast i øvrigt. Hun bad derfor de to besøgende om at fremvise id, hvilket de ikke var i stand til, så de valgte i stedet at køre fra adressen igen med uforrettet sag.
Kvinderne beskrives som værende i alderen 30-40 år og danske af udseende. Begge havde håret sat op i hestehaler. De var kørende i en ældre, grålig bil, formentlig en stationcar.
Hvad formålet med besøget i virkeligheden var, står hen i det uvisse, men ifølge politiassistent Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning kan det ikke udelukkes, at der var tale om et forsøg på tricktyveri.
Han har derfor stor ros til den 29-årige kvindes reaktion i situationen og opfordrer andre, der bliver udsat for noget lignende, om at følge hendes eksempel og forlange fremvisning af id.