Vinteren 20/21 har været en stille tid, corona restriktionerne har lagt en dæmper på aktiviteter i Naturrum. Nu må spejderne heldigvis mødes igen udendørs, dog max. 50 personer.
Udlejning af Naturrum, har der ikke været meget af det sidste år, men mon ikke forårets / sommerens komme gør, at der snart kan åbnes for aktiviteter i Naturrum igen, det håber vi. Trods nedlukningen, ser økonomien i Naturrum fornuftig ud, der er fortsat plus på kontoen.
Mandag d. 26. april kl. 19.00, afholder Naturrum bestyrelsen generalforsamling, som i år formentlig bliver afholdt udendørs pga. corona restriktionerne. Der bliver tændt bål, og så skal vi nok sørge for, at alle kan holde varmen. Alle er hjertelig velkommen.
Vi mangler lidt nye bestyrelsesmedlemmer i Naturrum bestyrelsen i år. Så hvis du gerne vil være en del af et godt fællesskab, og er interesseret i at være med til at holde hjulene i gang i Naturrum, så giv os besked om, at du er interesseret i at stille op til valg. Ring/skriv gerne til Lisbeth Arvad mob. 51 74 96 71 eller la.naturrum@gmail.com
Her lidt om hvad Naturrum bestyrelsens opgaver består af: vedligeholdelse af Naturrums bygninger/ udearealer, udlejning af Naturrum, afholdelse af arrangementer, det kan f.eks. være fælles kaffe/kagebord, gåture, foredrag, førstehjæpskurser … eller hvad vi nu kan finde på, når DK åbner igen. Vi har det hyggeligt, og vi kan bruge folk i alle aldre (18+).
Opgaverne i Naturrum er delt sådan op: spejderlederne/spejder bestyrelsen står for spejderlivet i Sdr. Omme, og Naturrum bestyrelsen står for drift / vedligehold af bygninger/udearealer, udlejning og arrangementer der ikke er spejder relateret.