Søndag den 3. marts fra kl. 10 til 16 var der som noget helt nyt en messe i Hoven Hallen.
Alle foreninger, virksomheder og institutioner i Hoven og omegn fik i efteråret tilbud om at deltage, og langt de fleste tog imod dette tilbud.
Formålet var at vise hvor meget der foregår af produktion og aktivitet i selv et lille landsbysamfund som Hoven.
På messen var der bl. a. virksomheder som Future Rundbuehaller, Hoven Smede- og Maskinværksted og Knaplund Whiskydestilleri. Der var salg og smagsprøver af whisky og gin, der var salg og smagsprøver af honning og sågar af proteinrige melorme fra gården Heimdal. Der var også flere andre stande med udstilling og salg af kosmetik, kurveflet og Tuppervarer samt stande med helseprodukter.
Mange foreninger og institutioner ville også vise, hvad de stod for og kunne tilbyde. Man kunne høre om Hoven Jagtforening, Hjemmeværnet, Hoven spejderne og Hoven Friskole.
Hoven landsbymuseum hav-de salg af bøger om lokalhistorien, og Hoven Energi og Udviklingsfond viste en ny kortfilm om Hoven, og viste også hvad man havde givet støtte til i løbet af året. Desuden kunne man få vejledning i at søge til kommende projekter.
Man kunne naturligvis også få noget til ganen. Hoven Friskoles Støtteforening solgte kaffe, kager og fastelavnsboller og Hallens cafeteria solgte hotdogs, sandwiches og øl og vand.
For børnene var der lejet en hoppeborg og da det var fastelavnssøndag var der desuden tøndeslagning med kåring af en kattekonge og en kattedronning.
I løbet af søndagen kom der over 300 besøgende på messen og det må betegnes som en stor succes.
Nu skal initiativtagerne fra Støtteforeningen evaluere hele arrangementet, og så må vi se om succesen bliver gentaget til næste år.

Initiativtager til messen, Tania Jepsen, ses her ved hendes egen bod med Alo Vera produkter.